Op zoek naar een huis in Spanje.

 

 

Er komt heel wat kijken bij de aankoop van een huis in Spanje, en daarom is het ook belangrijk dat u samenwerkt met een betrouwbare makelaar. In Spanje vervult de notaris een louter administratieve functie, het zijn wij, als makelaar, die moeten nagaan of er aan alle wettelijke voorwaarden voldaan is, er geen schulden op het huis staan, en zoveel meer. Een goede makelaar zal er ook voor zorgen dat alle domiciliëringen op uw naam worden overgedragen en zal ook duidelijk informeren.

 

Ook geven wij u graag alle nodige informatie voor het aanvragen van een NIE nummer, wat niet alleen noodzakelijk is voor de aankoop van een huis, maar ook om een gsm abonnement aan te gaan of een aansluiting te krijgen op de nutsvoorzieningen.

 

Een goede voorbereiding is alles, net zoals de keuze van uw makelaar. Ga daarom niet zomaar met iedereen in zee, maar kies voor een erkend immokantoor met ervaring en een goede naam. Bij inmo Estilo hebben wij samen meer dan 30 jaar ervaring in immo en verkoop, dus u kan op beide oren slapen, wij zijn er voor u, voor, tijdens en ook na de verkoop blijven wij beschikbaar om u verder te helpen . U bent altijd welkom in ons gezellig kantoor aan de Salinas.

Koop in vertrouwen, koop bij Inmo Estilo!