Homestaging

Wat is homestaging?

HOME STAGING IS EEN VAN UW BESTE MARKETINGTOOLS. HIER WHY’S WHY:

Ongeveer 90% van de kopers kijkt online wanneer ze beginnen te zoeken naar een nieuwe woning – het spreekt voor zich dat lege of onaantrekkelijke eigendommen vrij snel voorbij komen. Wanneer kamers prachtig zijn ingericht met de meest actuele designtrends, zijn ze aantrekkelijker voor het oog en moedigen ze kopers aan om een kijkje te nemen. Het doel is om de aandacht te vestigen op de beste kenmerken van uw woning en uw lege of ongevraagde ruimte om te vormen tot een prachtig showhuis dat kopers in de huidige markt zal aanspreken!

Home enscenering is het regelen van meubels en decor met de bedoeling om een huis te koop te presenteren. Het kan u niets kosten – een eenvoudige reiniging en het verwijderen van de dagelijkse levensbehoeften kan soms alles zijn wat u nodig heeft. Maar het kan ook een financiële investering met zich meebrengen — zoals schilderen, het verbeteren van het landschap en het toevoegen van meubels en planten om potentiële kopers een idee te geven van hoe hun nieuwe woning eruit zou zien.

Als u een huis verkoopt deze dagen, in de meeste delen van het land, gewoon het opzetten van een te koop bord en in de hoop voor het beste waarschijnlijk niet genoeg zal zijn.  Huiseigenaren moeten soms extra stappen ondernemen om een verkoop te maken. Voor verkopers die proberen om een goede indruk te maken, is home staging uitgegroeid tot een populaire manier om de verkoopprijs van een huis te verhogen en de verkooptijd te verminderen.

Echter, enscenering is niet versieren,. Het is meer als het depersonaliseren van een huis, zodat potentiële kopers zich erin kunnen voorstellen.

Homestaging te koop

Successen

In de staat waarin het appartement zich bevond, bedroeg de waarde 170.000 €. Na een investering van slechts € 1.800,- bedroeg de waardering € 205.000.

VOOR EN NA:

Homestaging te huur

Successen

Het appartement kon alleen in het hoogseizoen worden gehuurd. Na een investering van 3.500 € is het 42 weken per jaar verhuurd. Bereken zelf de prestatieverbetering.

VOOR EN NA:

 

Er zijn drie primaire factoren waarmee thuiswinkelliefhebbers rekening houden bij de beslissing om al dan niet op een woning te bijten: de locatie, de conditie en de prijs. Omdat een huiseigenaar de locatie niet kan veranderen en stevig op de prijs wil blijven zitten, blijft de conditie de belangrijkste variabele. De meeste huiseigenaren zouden hun huis waarschijnlijk niet laten zien zonder het op zijn minst op te ruimen, maar het ensceneren van een huis brengt andere, subtielere verbeteringen met zich mee die een huis aantrekkelijker kunnen maken voor kopers.

error: Content is protected !!